Recensies

Wat een speciale manier om je foto aftedrukken. Wij hadden een foto van onze kleinzoon en wat kom hij mooi op uit op populierenhout. Geeft echt een mooie warme sfeer in onze woonkamer.

Groetjes Berend en Gea

Bijzonder goed gelukt onze foto op hout. Onze foto komt helemaal tot zijn recht op hout.
Bedankt!!!

- Leendert

Foto op hout vind ik echt de trend van 2014. Ik zag het steeds meer om me heen en toen dacht ik thuis wil ik ook wel één. Een geweldige foto van ons gezin opgezocht en laten printen. Super tevreden!

Met vriendelijke groeten,
Linda

Dankjullie wel voor het helpen bij het uitzoeken van een foto. Wat een service. Er staat bij jullie op homepagina ‘’goede service’’ maar dit mogen jullie van mij veranderen in perfecte service!

- Jolien

Samen met de familie hebben wij oma een foto op hout gegeven. Ze was hier super blij mee. Bedankt!

Groeten,
Kim

Dat was toch nog even spannend. Een foto op hout besteld als cadeau. Alleen was zelf wat laat met bestellen. Uiteindelijk contact gezocht met www.mijneigenhout.nl en gevraagd of ze de foto op hout zo snel mogelijk konden verzenden. Dit was gelukkig geen enkel probleem. Super!

Groeten Paulien

Foto op hout is een geweldig mooi product. Het moet wel passen in je huis en je moet er de juiste foto voor hebben maar bij ons mag het resultaat er wezen. Dankjewel.

Met vriendelijke groetjes, Marieke

Dankjewel voor de snelle levering en het product. Ziet er heel mooi uit.

Groetjes Peter